Start

LEDIGA LÄGENHETER

Välkommen till oss på TORNEHEM. Vi har en stor andel fastigheter i centrala Pajala med trivsamma bostäder, lägenheter, lokaler, kontorshotell samt möblerade övernattningsrum. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt boende eller företagslokal/hotell i Pajala.

Nedan ser du ett antal av våra lediga lägenheter, några med möjlighet att flytta in i redan nu. Hittar du inte boendet du söker så kan du kontaka oss direkt. Kontakta oss om Du söker bostad eller lokal i Pajala

Lägenhet Snickarbacken

Här är en av våra lediga lägenheter på Snickarbacken. Lägenheten har 4 rum och kök och ligger på markplan. Lägenheten har stora ljusinsläpp och är ljust inredd med en härlig takhöjd. På sommaren kan du njuta på den fina verandan. Lägenheten kan du flytta in i redan nu. Intresserad? Välkommen att kontakta oss på länken nedan.

Skicka intresseanmälan här

Lägenhet Snickarbacken

Här är en annan av våra lägenheter som ligger på Snickarbacken. Den finns på plan två och omfattar två rum och kök. En trevlig lägenhet med balkong, ljus inredning och även där möjlighet till att flytta in redan nu!

Kan detta boende motsvara dina behov? Kontakta oss via nedan länk med din intresseanmälan.

Skicka intresseanmälan här